Украина
Змінити
Змінити

Теплоакумулятор з утепленням (буферна ємність) 1000л в SumyСумы

Призначення теплоакумулятора ( буферного бака): 1. Для ефективної роботи котлів на тверде паливо.
— завантаження твердопаливного котла проводиться в зручний час та меншу кількість раз, так як буферна ємність накопичує тепло і роздає його при потребі системи.
— котел експлуатується на оптимальній потужності при повному згорянні палива, а буферна ємність акумулює тепло для подальшого використання, як наслідок високий ККД та економічність (паливо не тліє — віддає максимум тепла), майже відсутні залишки палива в камері згорання.
— збільшується довговічність котла, так як при високій температурі горіння — сажа не осідає на стінки його камери згорання, також це підвищує його екологічність.
— посилюється безпека експлуатації твердопаливного котла, надлишок тепла акумулюється в буферній ємності, що запобігає його перегріву, наявна постійна циркуляція води, навіть при закритих термостатичних клапанах на приладах опалення.
2. Теплоакумулятор накопичує теплову енергію від сонячних батарей для використання в будь-яку пору доби та робить неможливим їх перегрів (при правильному розрахунку об"єму буферної ємності).
3. Буферний бак дає можливість ефективного використання декількох джерел тепла (газовий котел, котел на тверде паливо, сонячні батареї, камін з водяною сорочкою, тепловий насос) та синхронізувати їх роботу.

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
доречний

Інформація про компанію, яка розмістила оголошення:

ВЕСТА ТЕРМ, ТОВ (оптовая торговля теплотехническим оборудыванием: теплоаккумуляторы, твердотоплевные котлы, бойлеры косвенного нагрева, радиаторы) Доставка теплоакумуляторов по Украине - бесплатно!!!

Дії з оголошенням #500782

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням Теплоакумулятор з утепленням (буферна ємність) 1000л з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення